Сватбено видеозаснемане

улавяме вашите СПЕЦИАЛНИ МОМЕНТИ

пакети

pro | 2800ЛВ.

✔ Видеозаснемане в рамките на 8 часа
✔ 1 видеограф
✔  Full HD качество

✔  Видео трейлър
✔  Сватбен филм до 90 минути
✔  стабилизираща система (гимбал)

✔  аудио пакет
✔  допълнително осветление mini LED 

✔  Срок за изработка – до 8 месеца

 

max | 3600ЛВ.

✔  Видеозаснемане в рамките на 8 часа
✔ 2 видеографи
✔  4к Ultra HD качество

✔  Видео трейлър
✔  Сватбен филм до 120 минути
✔  стабилизираща система (гимбал)

✔  аудио пакет
✔  допълнително осветление mini LED 

✔  СРОК ЗА ИЗРАБОТКА – ДО 8 МЕСЕЦА

 

ultra | 4300ЛВ.

✔  Видеозаснемане в рамките на 8 часа
✔ 2 видеографи
✔  4к ultra HD качество
✔ ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН
✔ ДОПЪЛНИТЕЛНА СТАТИЧНА КАМЕРА
✔ ИНТЕРВЮТА С ГОСТИТЕ

✔  Видео трейлър
✔  Сватбен филм  до 120 минути
✔  стабилизираща система (гимбал)

✔  аудио пакет + микрофони
✔  допълнително осветление mini LED 

✔  СРОК ЗА ИЗРАБОТКА – ДО 8 МЕСЕЦА

 

ДОПЪЛНИТЕЛни услуги

✔ Трети ВИДЕООПЕРАТОР – 500ЛВ.

✔ Овъртайм (на Час) – 200ЛВ. за един оператор / 250лв. за двама / 350лв. за трима

✔ Студийно осветление – 50лв./брой

✔ Видеосесия в отделен ден – 600лв.

✔ експресен монтаж (30 дни) – 600лв.
✔ INSTAGRAM REEL ВИДЕО ДО 1 МИНУТА – 300ЛВ.
✔ Монтаж на дълъг филм над 120 мин – 200ЛВ./час
✔ ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ ИЗВЪН ГРАД СОФИЯ – 0.50ЛВ./КМ

КАК ДА НИ АНГАЖИРАТЕ ЗА ВАШАТА СВАТБА?

Свържете се с нас, за да проверите дали желаната от вас дата е свободна. след провеждане на телефонен разговор или среща може да резервирате датата, като ни преведете капаро в размер на 500лв.

0887989970

OFFICE@LIVEINPICS.COM

Сватбени трейлъри

Много, много, много ни харесва. Не знам как си успял да събереш цялата тази положителна енергия в 2 минути.
Антоана
УНИКАЛНО!!! Не мога да повярвам, че е нашата сватба. БЛАГОДАРИМ ТИ! Не мога да спра да го гледам! филмът също е уникален!!!
никол
Много ни хареса! Качеството е жестоко!
Мухарем
Димо, трейлъра в уникален😍😍😍😍 аз не исках да го гледам предварително. Само няколко кадъра ми беше показал Трифон и съм просто възхитена. Не мога да спра да го гледам! Много ти благодаря!😊
Даниела
бих искала да благодаря отново на Димо за най-яките сватбени трейлър и видео! Качество, креативност и отношение, събрани в едно! При следващ повод без колебание отново бих избрала Live in pics, и няма да се уморя да ги препоръчвам, защото са най-добрите в бранша.
янина
Daaaaaaaaaaaamn супер е станало! Видяхме филма и сме изключително очаровани от резултата, прекрасно е всичко! Благодарим от сърце и двамата!!!
Димо е прекрасен човек и професионалист, който си знае работата! Изключително впечатлени сме от неговата работа, обработката и вниманието му към всеки детайл. Когато получихме видеото от сватбата ни, останахме без думи, всичко беше перфектно, изпипано и невероятно, съчетано с музиката. Беше заснел всички специални моменти по невероятен начин. Умее да пресъздаде усещането, че гледаш филм! Силно препоръчвам Димо, това е най-добрият избор! Благодарим ти сърдечно за всичко!
Николай и Елица
Гледах трейлъра няколко пъти. Димо уникален си! Много БЛАГОДАРЯ! Изгледахме и видеото. Уникално е станало! Мнооооого яко! Благодарим ти! Просто няма нищо излишно и в повече.
Асен
Димо, гледахме трейлъра и просто искаме да ти кажем едно огромно БЛАГОДАРЯ!!! Станало е уникално, отново ми върна всички прекрасни емоции, успял си да уловиш най-милите моменти, просто си страхотен! Филмът е прекрасен! За пореден път се убедихме, че сме направили правилния избор. толкова много ни хареса, че не мога да го опиша. Безкрайно ти благодарим, че улови тези моменти!
Иванела
Всичко е много хубаво музика кадрите сглобяването. Много е приятно като някой ти оправдае очакванията, че даже ги надмине!
Цветелина
Много много ни зарадва, супер готин е трейлърът!
Виктор
уникално е просто!
Виктор
Уникалнооооооооо! Дай боже да имаме дете, Пак ще те извикаме!
иванина
Еха... Супер е станало! Много благодарим!
венелина
ТИ СИ УНИКАЛЕН ❤ разплаках се! страхотно е!
мартина
Димооооо, невероятно ееее! Мерси за чудната сбъдната мечта!!! Сега го показахме на Лео и Ванеса и те бяха с отворена уста, защото не очакваха такова ЧУДО! Филмтът е просто феноменален!
адриана
Димо, много благодарим! Супер е!
цветелина
бро всичко е повече от яко! Брутално е даже! евала!
Георги
Големи емоции, благодаря! ❤️ Много сме щастливи!
албена
Не мога да спра да го гледам. 😀 С всяко следващо гледане става още по-съвършено. Магьосници сте. На 3 различни устройства го гледах и качеството е тооп. Смятай само от скрийншоти си извадих по-добри кадри от тези на фотографите. 😀 Работите на много много високо ниво. И близките са очаровани. Отново благодарим за старанието. Истински професионалисти сте.
стефи
Лелеле, Димооо направо е мега як! Заслужаваше си чакането просто е уникално! Отново много ти благодарим за всичко, което си сътворил!
Ива
Димо е избора за който не съжаляваме! Това ще остане един от най-хубавите ни спомени ❤️ Не се жалете, а изберете най-добрите!
Даниела
Димо е страхотен човек и професионалист! Запечата нашата сватба по неповторим начин ,за което сме му благодарни от сърце! 🤍🎥💯
Надежда
Прекрасен! Разтреперих се от вълнение, А не съм такава по принцип. Всички много го харесаха, а аз искам да ти кажа, че си заслужаваше часовете търсене и стотиците трейлъри, които изгледах, за да те намеря!
Десислава
Отличително добра работа и краен резултат. Лесна и предразполагаща спокойствие комуникация преди, по време на, а и след събитието. Изключително добре подбрани кадри и музика, които пресъздават чудесно празничния ден и ви карат да изживеете емоцията отново.
димитър
Каквото и да напиша ще бъде малко. Димо е страхотен човек и професионалист. Най- добрият избор, препоръчвам с две ръце. Всичко беше изпипано до най-малкия детайл. Благодарим отново! ❤️
цветелина
Много е якоооо!
цветелина
Отличително добра работа и краен резултат. Лесна и предразполагаща спокойствие комуникация преди, по време на, а и след събитието. Изключително добре подбрани кадри и музика, които пресъздават чудесно празничния ден и ви карат да изживеете емоцията отново.
цветелина
Mного ни хареса! Всичко е супер, Много яко са хванати всички моменти. Благодаря много за всичко!!! ❤️
Валентин
Професионалист, който прави това което харесва с лекота и любов. Удоволствие и забавление беше по време на снимките. Силно препоръчван на много приятели!
Йоана
Димо е страхотен човек и професионалист. Преди сватбения ни ден направихме няколко срещи, а след събитието видеото беше готово в срок. Комуникацията с Димо винаги е била лесна и спокойна, допитвал се е до нас за мнение, за да е сигурен че крайният продукт ще ни хареса, а видеото беше великолепно. Благодаря ти, Димо! 😊
Нина
ВИДЕОТО И ТРЕЙЛЪРА СА СУПЕР, СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА УСЪРДНАТА РАБОТА! А ТАЗИ ПЕСЕН Е ТОЛКОВА ЗАРАЗНА. КОМЕНТАРИТЕ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ВПЕЧАТЛЕНИ ОТ КАЧЕСТВОТО И ДОБРАТА РАБОТА.
иван и деница
РЕВАХМЕ (ОТ ЩАСТИЕ) ВСИЧКИ ПЪРВИЯ ПЪТ КАТО ГО ГЛЕДАХМЕ! ТОГАВА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОТСТРАНИ ДА НИ СНИМАШ 🙂
валентина
ym

филмът Наистина е брутален. Като истински филм е и качеството е един път, Но не съм се усъмнила и за секунда. единственият човек, за когото бях на 100% сигурна без дори да се познаваме.

Янина & Митко

-

видео

dn

Искам да ти благодарим още веднъж за страхотното видео и че запечата всеки един момент за нас. Уникално се е получило, Благодарим ти за усърдието и труда , който си положил!

Надя & Денислав

-

видео

dt

Трейлъра e уникален! Просто сме възхитени. Не можем да спрем да го гледаме! Много ти благодарим!

Даниела & Трифон

-

видео

as

Много ни харесва трейлъра! До сега го гледахме около 30 пъти и го обсъждахме с близките ни. страхотни кадри си подбрал и за нас беше голямо удоволствие да си припомним този щастлив ден! 

Анита & Стоян

-

видео

di

видеото и трейлъра са Супер, специални благодарности за усърдната работа! А тази песен е толкова заразна. коментарите от приятелите показват, че всички са впечатлени от качеството и добрата работа.

Деница & Иван

-

видео

vv

Ревахме (от щастие) всички първия път като го гледахме! Тогава трябваше да си отстрани да ни снимаш 🙂

Валентина & вили

-

видео

контакти

0887989970

office@liveinpics.com

Close Menu